MCDONALD'S HOENDIEP

MCDONALD'S HOENDIEP Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 431 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Hoendiep. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2022 om 19:28 Het eten was koud Eminem de app zou het al bezorgd zijn maar het duurde zeker no 10 minuten.
27 jun 2022 om 17:36 My order was wrong. I want a refund
27 jun 2022 om 12:41 @ personeel: 1+1 = 2 dus als iemand 2x saus besteld moet je er 1 en dan nog 1 in doen.. Tjonge jonge jonge... Elke keer gaat het fout!!
26 jun 2022 om 9:12 Het was dramatisch. We kregen de verkeerde bestelling bezorgd, bezorger is teruggegaan en zou de juiste halen vervolgens kregen we deels de juiste bestelling. Het eten klopte maar het drinken niet. Al met al duurde het meer dan twee uur..
25 jun 2022 om 21:32 Eten in 9 april 1862 besteld.. Net geleverd! :D Mocht je deze eeuw nog willen eten zou ik wel op tijd bestellen..
25 jun 2022 om 21:28 Eten zoals als je bij elke Mac wereldwijd krijgt.. Het eten is om je vingers bij af te likken.. Letterlijk! want wederom kreeg ik weer geen eten.. Dus dan haal je je vingers maar door de bakjes saus.. Bezorger prima kerel niks mis mee..
25 jun 2022 om 20:34 Eten was door lange bezorgtijd erg afgekoeld
25 jun 2022 om 19:10 Vond Patat koud en sloffig En had dingen besteld waar je n Rietje bij nodig had die niet werden bijgeleverd slechte zaak
25 jun 2022 om 15:15 De patat was al lauw en er zat heel weinig softijs bij de ijsjes!!!
18 jun 2022 om 19:56 Kreeg de helft van m'n eten niet
17 jun 2022 om 20:54 Helaas veel omgevallen En een verkeerde burger
9 jun 2022 om 21:20 Eten was gewoon koud en meer als uur moeten wachten en de tracker deed het niet